Waar gewerkt wordt, wordt geleerd.

Zelfs wanneer er niet gewerkt wordt. Of de manier van werken geheel is vastgelegd in processen en procedures of wordt geleerd van persoon tot persoon is dan nog de vraag. Overal waar nu de gewenste resultaten ontbreken in samenwerking, leiderschap, procesverloop of de persoonlijke ontwikkeling stil staat, voegt Adaptive waarde toe. Door leerinterventies, training, coaching, interim uitvoer of project management. 

INTERIM & PROJECT MANAGEMENT

Soms moet je organisatie van A naar B. Dit kan een concreet project zijn welke aandacht nodig heeft, of de huidige koers moet aangepast worden. Hier kan interim of project management een goede tijdelijke optie zijn. Adaptive Consulting is thuis in Learning & Development en HR Management en breed inzetbaar als interim Learning Specialist, Adviseur of Business Partner. Implementatie trajecten, ontwikkel vraagstukken, leer interventies of de behoefte om zaken eens anders te doen? Er wordt graag met je meegedacht. 

Training en coaching

Mens en organisatie begeleiden naar het bereiken van hun ambities en doelen. 
Een incompany training, persoonlijke ontwikkelbehoefte of maatwerk: alle trainingen kenmerken zich door praktische toepasbaarheid en persoonlijke aandacht.
Een training bij Adaptive is meer dan een training. 
Door grondige voorbereiding, scherpe inzet op leerdoelen, persoonlijke coaching tijdens en een implementatieplan om het geleerde te borgen maakt het een leertraject met oog op het hoogst mogelijke leerrendement. 

Leiderschap

Om een leider te zijn, hoeft u geen formele leiderschapsrol te bekleden. Iedereen in een organisatie kan de leiding nemen, om bijvoorbeeld samenwerking te verbeteren, klantwaarde te verhogen, innovaties te starten, veranderingen te realiseren en resultaten te boeken. Iedereen is anders en in een continu veranderende omgeving vraagt dit om flexibiliteit in leiderschap. Rondom het thema leiderschap bieden we meerdaagse programma’s om de uitdagingen van leiden onder de knie te krijgen en jouw impact te vergroten.

 

ADVIES

Wanneer & hoe haal ik het beste uit mijn medewerker naar boven? Hoe bereik ik hiermee een betere…

ONTWERPEN EN ONTWIKKELEN

Gemiddeld wordt er veel tijd en geld besteed aan het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en managers. De belangrijkste doelstelling?
‘Het verbeteren van organisatieresultaten.’ Maar hoe zorg je nu..

BEGELEIDEN

Continue leren borgen door effectief inzetten van begeleiding en training
Leren is meer dan één training, het.. 


OVER ADAPTIVE